Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Rick and Morty θα μπορούσε να συνεχιστεί για 100 σεζόν σύμφωνα με τον Justin Roiland

*
Όπως δείχνουν τα πράγματα οι περιπέτειες των Rick and Morty μπορεί να μας διασκεδάζουν για αρκετό καιρό, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Justin Roiland στο Games Radar η σειρά θα μπορούσε να συνεχιστεί για ακόμη 100 σεζόν.

Ο Justin Roiland ρωτήθηκε από το Games Radar σχετικά με την παραγωγή της σειράς, αναφέροντας πως η ομάδα ήδη εργάζεται στην 8η σεζόν, με την 7η να είναι ήδη προς ολοκλήρωση. Οι επόμενες σεζόν αποτελούν κομμάτι της συμφωνίας με την Adult Swim που έχει ζητήσει 70 επεισόδια για την τηλεοπτική σειρά. Στην συνέντευξη του, ο Justin Roiland αναφέρει: “Προφανώς υπάρχει κάτι που θα θέλατε σαν ανάλυση. Αλλά η σειρά είναι όπως όλες οι απίστευτες σειρές που αγαπώ, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν παραπέρα”.

Ακόμα, ο Justin Roiland μίλησε σχετικά με τις δυνατότητες του multiverse και πως θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα τέλος η σειρά, δηλώνοντας “Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες, πάρα πολλές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, καθώς και το multiverse. Υπάρχουν απεριόριστα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με αυτό. Συνεπώς, δεν βλέπω κάποιο επικό φινάλε. Ακόμα και να το πράξουμε, έχουμε ακόμα τα άλλα σύμπαντα. Απλά μπορούμε να επιλέξουμε μια άλλη οικογένεια, με έναν διαφορετικό Rick και να το συνεχίσουμε για πάντα”.


Το Rick and Morty βρίσκεται ήδη στην 6η σεζόν, με το νέο κύκλο επεισοδίων να κάνει πρεμιέρα τις 20 Νοεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*