Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sifu θα μεταφερθεί σε ταινία live action από τον σεναριογράφο του John Wick

*
Το επιτυχημένο Sifu φαίνεται ότι θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα πάρει τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες, με την μεταφορά να έχει αναλάβει ο Derek Kolstad, σεναριογράφος του John Wick. Αυτά αναφέρει δημοσίευμα του Deadline, που προσθέτει ότι το φιλμ θα διατηρεί την πλοκή του video game της Sloclap, που περιστρέφεται γύρω από το kung-fu και μια ιστορία εκδίκησης, ενώ ο πρωταγωνιστής θα επανέρχεται γηραιότερος, κάθε φορά που ανασταίνεται από το μαγικό του κολιέ, παρά το γεγονός πως όλα γύρω του θα παραμένουν στην ίδια κατάσταση.

Παράλληλα με το Sifu, ο Kolstad ετοιμάζει την τέταρτη ταινία John Wick, ενώ μετέχει και σε άλλα projects, ¨οπως η ταινία Streets of Rage και η σειρά Splinter Cell του Netflix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*