Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse έρχεται στο Netflix

*
Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από τους κινηματογράφους, το Spider-Man: Across the Spider-Verse ετοιμάζει να απλώσει τους ιστούς του και στο Netflix. Παρόλο που δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλατφόρμα, αναφορές του Deadline μιλούν για την προσθήκη της animated ταινίας – sequel στις 31 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με αυτές, η ταινία θα είναι διαθέσιμη για το κοινό των Η.Π.Α., όμως δεν αποκλείεται να δούμε τον ερχομό της και στο ευρωπαϊκό Netflix. Αναμένουμε κάτι επίσημο από την ίδια την υπηρεσία.

Η ταινία είναι sequel του Spider-Man: Into the Spider-Verse, που έκανε πρεμιέρα το 2018. Έκανε ντεμπούτο στις 2 Ιουνίου 2023 και αποτελεί τη δεύτερη ταινία της τριλογίας Spider-Verse, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το 2024, με το Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part Two). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*