Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Squid Game του Netflix γράφει ιστορία και στις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy

*
Η επιτυχημένη σειρά Squid Game του Netflix είναι η πρώτη μη αγγλόφωνη τηλεοπτική παραγωγή με υποψηφιότητα στην κατηγορία Best Drama. Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη κατηγορία το Squid Game είναι υποψήφιο και σε άλλες 13, συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας Outstanding Lead Actor με τον Lee Jung-jae.

Οι παραγωγές του Netflix απέσπασαν συνολικά 105 υποψηφιότητες, με το HBO και το HBO Max να το ξεπερνούν με 140. Μάλιστα, η σειρά Succession του HBO είναι υποψήφια για 25 βραβεία, μεταξύ των οποίων είναι οι για τις κατηγορίες Outstanding Drama και Outstanding Actor (Brian Cox, Jeremy Strong). Η αμέσως επόμενη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες - περισσότερες από κάθε άλλη σειρά που διατίθεται αποκλειστικά μέσω streaming υπηρεσίας – είναι το Ted Lasso του Apple TV+. Η υπηρεσία της Apple μάζεψε συνολικά 51 υποψηφιότητες, ορισμένες από τις οποίες ανήκουν και στη σειρά Severance.

Ελάχιστα περισσότερες υποψηφιότητες από το Apple TV+ έχει το Hulu (με 58), ενώ κάτω από όλες τις προαναφερθείσες βρίσκεται το Disney+ (με 34), του οποίου η σειρά Only Murders in the Building είναι υποψήφια για 17 βραβεία.

Μπορείτε να δείτε όλες τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Emmy, εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*