Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Star Wars: The Bad Batch επιστρέφει με την τρίτη και τελευταία σεζόν του

*
Το Star Wars: The Bad Batch έχει αρχίσει να κάνει βήματα προς το τέλος του. Κατα την διάρκεια του Star Wars Celebration, η Lucasfilm ανακοίνωσε πως η animated σειρά ανανεώθηκε για την τρίτη – και τελευταία της – σεζόν το 2024. Φυσικά, ο τελευταίος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στο Disney Plus.

H σειρά είναι spinoff του The Clone Wars και ακολουθά ένα γκρουπ απο κλωνοποιημένους troopers, γνωστούς ως Clone Force 99, οι οποίοι μετατράπηκαν σε φυγάδες, όταν επέλεξαν να αγνοήσουν την γνωστή “Εντολή 66” του Palpatine. Στον τρίτο κύκλο, φαίνεται πως θα εμφανιστεί ο Emperor Palpatine, o Dr. Royce Hemlock και η Fennec Shand απο το The Mandalorian. Το trailer προβλήθηκε μόνο κατά την διάρκεια του Star Wars Celebration και δεν έχει ανεβεί ακόμη δημοσίως στο διαδίκτυο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*