Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το STRAY αποκτά την δική του σειρά κινουμένων σχεδίων

*
Η Annapurna Animation ανακοίνωσε πως αναπτύσσει σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο STRAY. Η εταιρία που είναι κομμάτι της Annapurna Pictures επιθυμεί μεταφορά και άλλων τίτλων από την βιβλιοθήκη της Annapurna Interactive.

O σκηνοθέτης του NIMONA Nick Bruno, η παραγωγός του NIMONA Julie Zackary και η Erica Pulcini είναι πλέον μέλη της Annapurna Animation. H Zackary θα είναι ο Head of Animation Production και η Pulcini θα είναι η Creative Executive. Ο Bruno θα αναλάβει την δημιουργία και την σκηνοθεσία ενός νέου feature film και είναι ήδη υπό ανάπτυξη μερικές ιδεές της Annapurna Interactive.


Το πρώτο project της Annapurna Animation με όνομα NIMONA έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2023 στο Annecy International Animation Film Festival και είναι πλέον διαθέσιμο στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*