Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To studio των ταινιών Paranormal Activity αναβιώνουν το Blair Witch Project με νέο στιλ

*
Paranormal Activity και Blair Witch Project θα γίνουν ένα, όπως ανακοινώθηκε από την Blumhouse, ομάδα του πρώτου, στη CinemaCon. «Είμαι ευγνώμων στη Lionsgate που μας επέτρεψε να παίξουμε με αυτό το… sandbox. Εκτιμώ αφάνταστα το Blair Witch Project που οδήγησε σε πολλές διαφορετικές ταινίες τρόμου και έγινε ένα φαινόμενο στην pop κουλτούρα», σημείωσε ο Jason Blum και συμπλήρωσε πως «δεν πιστεύω ότι έχει υπάρξει ταινία Paranormal Activity που να μην έχει κάτι από Blair Witch, οπότε εδώ υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία».

Η πρώτη ταινία Blair Witch έκανε κινηματογραφικό ντεμπούτο το 1999 και πέτυχε έσοδα της τάξης των 250 εκατομμυρίων. Το concept της ήταν πως μια ομάδα φοιτητών ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια ταινία για έναν αστικό μύθο γνωστό ως Blair Witch.


Ο Adam Wingard του Godzilla X Kong έφτιαξε ένα sequel το 2016. Τον Μάιο ανακοινώθηκε μία νέα ταινία Blair Witch με σκηνοθέτη τον Oliver Park (The Offering). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*