Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To συνδρομητικό πλάνο του Netflix με διαφημίσεις ίσως έρθει και με ακόμη περισσότερους περιορισμούς

*
Το επερχόμενο συνδρομητικό πακέτο του Netflix με διαφημίσεις, πιθανό να μην ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να παρακολουθούν περιεχόμενο ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, ο developer Steve Moser ανακάλυψε κείμενο μέσα στον κώδικα της εφαρμογής για iOS, που αναφέρει ότι: "Τα downloads είναι διαθέσιμα για όλα τα πλάνα συνδρομών, εκτός από το Netflix με διαφημίσεις". Άρα όσοι το επιλέξουν δεν θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης offline.

Εκπρόσωπος της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και αρνήθηκε την απουσιά της παρακολούθησης offline, δήλωσε όμως στο TechCrunch:


"Βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο όσον αφορά τις αποφάσεις για το λανσάρισμα ενός πιο οικονομικού πακέτου που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις και δεν έχουν παρθεί απόφάσεις. Οπότε, τη χρονική αυτή στιγμή αυτά είναι απλά εικασίες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*