Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ταξίδι του Star Trek: Discovery ολοκληρώνεται με την πέμπτη σεζόν

*
To Star Trek: Discovery θα ολοκληρώσει το "ταξίδι" του το 2024, με την πέμπτη και τελευταία σεζόν του, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της σειράς.

Οι Alex Kurtzman και Michelle Paradise δήλωσαν: "Υπάρχει πολλή περιπέτεια ακόμα που θα έρθουν στην πέμπτη σεζόν- αλλά σήμερα μοιραζόμαστε τα γλυκόπικρα νέα ότι μετά από 65 απίστευτα επεισόδια με την Captain Burnham και το πλήρωμα του U.S. Discovery, η επερχόμενη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 θα είναι η τελευταία. Καμία σειρά δεν συνεχίζεται για πάντα, φυσικά, έτσι αυτή η μέρα θα ερχόταν κάποια στιγμή. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες που μπορέσαμε να μοιραστούμε ένα τόσο εκπληκτικό ταξίδι μαζί σας".


"Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει για να ολοκληρωθεί η πέμπτη σεζόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε το συναρπαστικό και ικανοποιητικό τέλος. Έχουμε επίσης προγραμματίσει μερικές ειδικές εκδηλώσεις για τους fans που θα τρέξουν τους επόμενους μήνες, ώστε να τιμήσουμε όλοι μαζί το Discovery και το απίστευτο cast μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό - και την ημερομηνία της πρεμιέρας μας - θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα. Μέχρι τότε, όπως θα έκανε η Burnham πείτε: Πάμε να πετάξουμε!".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*