Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Tattooist of Auschwitz θα μεταφέρει τους σινεφιλ σε φρικιαστικό σκηνικό (trailer)

Το Peacock δημοσίευσε ένα trailer για τη δραματική ταινία The Tattooist of Auschwitz, όπου πρωταγωνιστεί ο Jonah Hauer-King (The Little Mermaid). Στο επίκεντρο των πλάνων που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια βρίσκεται η ερωτική ιστορία δυο φυλακισμένων του Auschwitz, που προσπαθούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλο δύναμη και υποστήριξη για να επιβιώσουν σε ένα τόπο γεμάτο τρόμο και απόγνωση.

"Με βάση τα γεγονότα, ο Lali (Hauer-King) φτάνει στο Auschwitz-Birkenau το 1942 και λίγο μετά την άφιξή του, έγινε ένας από τους tätowierer (tattoist) και χρεώθηκε με την τοποθέτηση αναγνωριστικών αριθμών με μελάνι στα μπράτσα των συναδέλφων του", αναφέρει η σύνοψη. "Μια μέρα, συναντά τη Gita, όταν της κάνει τατουάζ τον αριθμό κρατούμενης στο χέρι της. Βιώνουν τον έρωτα με την πρώτη ματιά και έτσι ξεκινά μια θαρραλέα, αξέχαστη και ανθρώπινη ιστορία. Υπό τη συνεχή περιφρούρηση από έναν ανισόρροπο αξιωματικό των Ναζί SS Baretzki, ο Lali και η Gita αποφασίζουν να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ζωντανό. Περίπου 60 χρόνια αργότερα, ο Lali συναντά την άπειρη συγγραφέα Heather Morris. Πρόσφατα χήρος, ο Lali βρίσκει το θάρρος να πει στον κόσμο την ιστορία του. Αφηγούμενος την ιστορία του στη Heather, στα 80 του, αντιμετωπίζει τα τραυματικά φαντάσματα της νιότης του και ξαναζεί τις αναμνήσεις του ερωτευμένου σε ένα από τα πιο φρικτά μέρη".


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock στις 2 Μαΐου 2024. Συμπρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Anna Próchniak, Jonas Nay και Harvey Keitel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*