Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θρυλικό Golden Axe αναβιώνει με τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων

*
H Comedy Central ανακοίνωσε μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο κλασσικό παιχνίδι της SEGA, Golden Axe. Στο cast θα μετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως ο βραβευμένος με Emmy, Matthew Rhys, ο Danny Pudi, η Lisa Gilroy, ο Liam McIntyre και ο Carl Tart. Την παραγωγή έχει αναλάβει η CBS Studios σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television και την Original Film.

"Το Golden Axe ακολουθεί τους βετεράνους πολεμιστές Axe Battler, Tyris Flare και Gilius Thunderhead καθώς μάχονται για άλλη μια φορά να σώσουν τη Yuria από τον κακό γίγαντα Death Adder που δεν φαίνεται να θέλει να παραμείνει νεκρός.


Ευτυχώς, αυτή τη φορά έχουν στο πλευρό τους τον άπειρο και ανεπαρκώς προετοιμασμένο Hampton Squib", αναφέρει η σύνοψη.

Ο Matthew Rhys θα υποδύθεί τον dwarf Gilius Thunderhead, o Danny Pudi ton Hampton Squib, η Lisa Gilroy τη μάγισσα Tyris Flare, ο Liam McIntyre τον Ax Battler και ο Carl Tart τον Chronos “Evil” Lait, που είδαμε για πρώτη φορά στο Golden Axe III.

Η σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*