Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της animated σειράς Sonic Prime αποκαλύπτει μια σκοτεινή εναλλακτική πραγματικότητα

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της animated σειράς Sonic Prime, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου 2022. Μέσα από το video ακούμε για πρώτη φορά το νέο καστ των voice actors και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από μια άγνωστη και σκοτεινή εναλλακτική πραγματικότητα του σύμπαντος του Sonic.

Στη σειρά, ο Sonic θα προσπαθήσει να επαναφέρει την δική του πραγματικότητα σε ισορροπία, ταξιδεύοντας μέσα στο Shatterverse, όπου θα ανακαλύψει παράξενους κόσμους και θα δημιουργήσει νέες φιλίες. Το show θα αποτελείται από 8 επεισόδια – 7 των 20 λεπτών και ένα των 40 λεπτών.


Στο voice cast του Sonic Prime είναι οι Deven Mack, Brian Drummond, Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent, Adam Nurada και Ian Hanlin. Producers είναι οι SEGA, WildBrain και Marza.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*