Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της σειράς Fallout του Prime Video μας προετοιμάζει για τα ζοφερά γεγονότα

To νέο trailer για την τηλεοπτική σειρά Fallout του Prime Video, μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε καλύτερη άποψη για το ζοφερό μετά- αποκαλυπτικό σκηνικό. Έχουμε επίσης μια καλύτερη αίσθηση του ποιος είναι ο χαρακτήρας Ghoul που υποδύεται ο Walton Goggins, τόσο πριν όσο και μετά την πυρηνική αποκάλυψη που θέτει τα θεμέλια του Fallout.

Ο Ghoul του Goggins ήταν ενας φαινομενικά ευτυχισμένος οικογενειάρχης πριν πέσουν τα πυρηνικά και ένας επιδέξιος πωλητής που πουλούσε χώρους στα καταφύγια όπου αναζητούσαν στέγη επιζώντες. Το Ghoul μπορεί επίσης να είναι ένας κατά συνθήκη σύμμαχος της Lucy, της Vault Dweller που υποδύεται η Ella Purnell, η οποία λαμβάνει μια σκληρή δόση πραγματικότητας στο ταξίδι της στις ερημιές του Λος Άντζελες. Στο νέο trailer, η Lucy έχει επίσης λίγα πλάνα με τον Maximus (Aaron Moten), έναν νεαρό στρατιώτη της Brotherhood of Steel, στο νέο τρέιλερ του Fallout. Όπως η Lucy, έτσι και ο Maximus φαίνεται να μην πάσχει από έλλειψη αισιοδοξίας και αφοσιώνεται στην αποστολή της αδελφότητας να φέρει τον νόμο και την τάξη στον ερημωμένο τόπο. Το νέο trailer Πέμπτης προσφέρει επίσης την πρώτη ματιά στους χαρακτήρες Moldaver (Sarita Choudhury) και Ma June (Dale Dickey).


Η σειρά Fallout θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 11 Απριλίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*