Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της σειράς Obi-Wan Kenobi μάς προετοιμάζει για έξι επικά επεισόδια

Η 4η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η Star Wars Day και το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς Obi-Wan Kenobi. H πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου με δύο επεισόδια. Θα ακολουθεί ένα κάθε Παρασκευή, μέχρι τις 22 Ιουνίου που θα προβληθεί το έκτο και τελευταίο.

Ο Ewan McGregor επιστρέφει ως Obi-Wan Kenobi, συντροφιά με τον Hayden Christensen (Anakin Skywalker/ Darth Vader), όμως αυτή τη φορά θα βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται ανάμεσα σε εκείνα των Episode III και IV, σε μια περίοδο που η Empire έχει κυριαρχησει στον γαλαξία. Στο πλευρό τους εμφανίζονται οι Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Indira Varma, Rupert Friend, Sung Kang, Kumail Nanjiani, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine και Rory Ross.


Τη σκηνοθεσία της παραγωγής έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian, Lost in Space, Better Call Saul).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*