Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer των Dead Boy Detectives δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα υπερφυσική σειρά του Netflix (trailer)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer του “Dead Boy Detectives”, τη νέα υπερφυσική κωμωδία φαντασίας που βασίζεται σε μια ακόμη σειρά graphic novels του Neil Gaiman.

Το βίντεο αναδεικνύει τις γεμάτες δράση περιπέτειες του ομώνυμου διδύμου, καθώς βοηθούν τα φαντάσματα να λύσουν τα μυστήριά τους. Επίσης, προϊδεάζει για την εμφάνιση του Θανάτου, τον οποίο υποδύεται η Kirby Howell-Baptiste, επιβεβαιώνοντας τη σύνδεση της σειράς με τη σειρά The Sandman του Netflix. Η live-action μεταφορά αρχίζει να προβάλλεται στις 25 Απριλίου.


«Έχετε ένα ενοχλητικό φάντασμα που σας στοιχειώνει; Μήπως ένας δαίμονας έχει κλέψει τις αναμνήσεις σας; Ίσως να θέλετε να καλέσετε τους Dead Boy Detectives», αναφέρει η σύνοψη. «Γνωρίστε τον Edwin Payne και τον Charles Rowland, 'το μυαλό' και ‘οι μύες’ πίσω από το πρακτορείο Dead Boy Detectives. Έφηβοι που γεννήθηκαν με διαφορά δεκαετιών και βρίσκουν ο ένας τον άλλον μόνο μετά το θάνατό τους, ο Edwin και ο Charles είναι οι καλύτεροι φίλοι και φαντάσματα... που λύνουν μυστήρια. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί - ακόμα και για να ξεφύγουν από τις κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Θάνατο. Με τη βοήθεια μιας μάντισσας που ονομάζεται Crystal και της φίλης της Niko, καταφέρνουν να λύσουν μερικές από τις πιο μυστηριώδεις παραφυσικές υποθέσεις του θνητού κόσμου».

Βασισμένο στους χαρακτήρες της DC που δημιούργησαν ο Gaiman και ο Matt Wagner, το Dead Boy Detectives είναι σε σενάριο και παραγωγή του Steve Yockey (The Flight Attendant). Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι George Rexstrew ως Edwin Payne, Jayden Revri ως Charles Rowland, Kassius Nelson ως Crystal Palace, Yuyu Kitamura ως Niko, Jenn Lyon ως Esther, Briana Cuoco ως Jenny the Butcher, Ruth Connell ως Night Nurse, Michael Beach ως Tragic Mick, Lukas Gage ως Cat King, Joshua Colley ως Monty και David Iacono ως David the Demon.

Την παραγωγή της σειράς αναλαμβάνουν οι Jeremey Carver, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Lee Toland Krieger και David Madden. Είναι μια παραγωγή της Berlanti Productions και της Warner Bros. Television. Οι ομώνυμοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στo graphic novel The Sandman του Gaiman το 1991.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*