Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του Aquaman and the Lost Kingdom προλογίζει την τελευταία ταινίας του DC Extended Universe

Η DC Studios δημοσίευσε το επίσημο trailer για την ταινία Aquaman and the Lost Kingdom, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2023.

"Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, οδηγούμενος ακόμα από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να τον καταστρέψει μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομερός από ποτέ, κρατώντας τη δύναμη της μυθικής Black Trident, που απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του, Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να δημιουργήσει μια αταίριαστη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από την αμετάκλητη καταστροφή".


Πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa (Arthur Curry/Aquaman), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren (Nereus), Amber Heard (Mera) και Randall Park (Dr. Stephen Shin). Στο πλευρό τους οι:Pilou Asbaek Indya Moore, Vincent Regan και Jani Zhao.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*