Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του The Watchers φέρνει τον καλό folk τρόμο στις οθόνες μας (trailer)

Η Warner Bros. αποκάλυψε το πρώτο trailer για τη νέα ταινία τρόμου The Watchers και αν οι τρομακτικές ιστορίες με αρχαίους θρύλους και μύθους είναι το αγαπημένο σας είδος, τότε είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα θέλετε το χάσετε.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του A. M. Shine και πρωταγωνιστούν η Georgina Campbell (Barbarian), ο Oliver Finnegan, η Olwen Fouéré και η Dakota Fanning. Η πλοκή ακολουθεί τη Μίνα, μια νεαρή καλλιτέχνιδα που βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα απομακρυσμένο καταφύγιο με τρεις άγνωστους, αφότου χάθηκε σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Εκεί, ανακαλύπτει ότι η τριάδα είναι, ουσιαστικά, κρατούμενοι στο περίεργο καταφύγιο. Σπανίως βγαίνουν έξω από τους τοίχους του λόγω των μυστηριώδων πλασμάτων του δάσους που παρακολουθούν κάθε τους κίνηση και τους κυνηγούν κάθε νύχτα.


Η Ishana Night Shyamalan, που φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της M. Night Shyamalan για το υπερφυσικό, σκηνοθετεί. Δεδομένης της αγάπης του πατέρα της για ανατροπές και αποκαλύψεις, και της ομοιότητας αυτής της ιστορίας με το θρίλερ του 2004 The Village (Σκοτεινό Χωριό), περιμένουμε από το The Watchers αρκετές ανατροπές.

Όπως ήταν αναμενόμενο (ευτυχώς), το teaser, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, δεν αποκαλύπτει πολλά. Σε αυτό, βλέπουμε τη Μίνα της Fanning να περνάει αδιάφορα τον χρόνο της στο καταφύγιο, ακούγοντας μουσική και παίζοντας DVDs σε μια ρετρό τηλεόραση.

«Τι είναι αυτό το μέρος; Ποιοί είστε;» ρωτάει τους άλλους, σε μια σκηνή που πιθανότατα λαμβάνει χώρα πριν η πλοκή ξετιλυχθεί.

«Είμαστε ακριβώς σαν εσένα... Χαμένοι. Θα ενδιαφερθούν πολύ για κάποιον νέο», απαντά ο χαρακτήρας της Fouéré, ενώ ο χαρακτήρας της Campbell προσθέτει απειλητικά: «Έρχονται κάθε νύχτα. Μας παρακολουθούν μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Υπάρχει ένα παράθυρο στην άλλη πλευρά».

Το The Watchers κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*