Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το τρέιλερ του Calamity Jane ενώνει ξανά τους πρωταγωνιστές του Arrow, Stephen Amell και Emily Bett Rickards

Οι πρωταγωνιστές του Arrow, ο Stephen Amell και η Emily Bett Rickards, βρέθηκαν και πάλι μαζί στο κινηματογραφικό πλατό της νέας ταινίας “Calamity Jane”. Σε παραγωγή και διανομή των Samuel Goldwyn Films και Tubi, το νέο γουέστερν είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες και ψηφιακές πλατφόρμες στις 2 Φεβρουαρίου.

Απεικονίζοντας τις συνέπειες της δολοφονίας του θρύλου της Άγριας Δύσης, Wild Bill Hickok, η επερχόμενη ταινία βρίσκει τη Rickards στον ρόλο της διάσημης πιστολέρο, Martha Jane Canary — γνωστή και ως Calamity Jane. Ο Amell, από την άλλη, υποδύεται τον Wild Bill.


Σύμφωνα με τη σύνοψη «το Calamity Jane ακολουθεί την ομώνυμη πρωταγωνίστρια στην αναζήτηση δικαιοσύνης για τον θάνατο του Wild Bill. Ωστόσο, μια τόσο επικίνδυνη αποστολή μπορεί να αναγκάσει την Calamity Jane να σκάψει δύο τάφους: «έναν γι' αυτούς και έναν για την ίδια».

«Μετά το θάνατο του Wild Bill σε ένα παιχνίδι πόκερ, η Calamity Jane πρέπει να δραπετεύσει από τη φυλακή και να πάρει εκδίκηση. Εμπόδιο της στέκεται ο ο σερίφης Mason του Deadwood, που σκοπεύει να την οδηγήσει στη δικαιοσύνη».

Σε σκηνοθεσία του Terry Miles και σεναριογράφους τους Leon Langford και Collin Watts, στο Calamity Jane πρωταγωνιστούν επίσης οι Tim Rozon (Schitt’s Creek) ως σερίφης Mason, Priscilla Faia (You Me Her) ως Abigail, Gage Marsh (It Lives Inside) ως βοηθός σερίφη Paul, Garrett Black (Christmas on Cherry Lane) ως Rudd, Christian Sloan (Superman & Lois) ως Baron, Troy Mundle (Bucketheads) ως βοηθός σερίφη Richard και Spencer Borgeson (EXmas) ως Floyd.

Οι Amell και η Rickards συμπρωταγωνίστησαν στο Arrow του CW ως Oliver Queen και Felicity Smoak, αντίστοιχα. Η υπερηρωική σειρά, η οποία προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το 2012 έως το 2020, απογείωσε τις καριέρες και των δύο ηθοποιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*