Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Until Dawn του PlayStation γίνεται ταινία!

*
Το θρυλικό Until Dawn της Supermassive γίνεται ταινία! Η παραγωγή θα έχει στη θέση του σκηνοθέτη τον David F. Sandberg του Shazam! Την επιμέλεια του project θα έχει ο Gary Dauberman μέσω της Coin Operated Productions, οι Sandberg και Lotta Losten μέσω της Mangata, ο Roy Lee της Vertigo Entertainment και οι Asad Qizilbash και Carter Swan από την PlayStation Productions.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Blair Butler, ο οποίος έγραψε το 2022 την ταινία θρίλερ The Invitation. Η Screen Gems σημειώνει πως η ταινία θα έχει αρκετές δόσεις βίας και ένα μοναδικό cast.


Το Until Dawn κυκλοφόρησε για το PS4 στις 25 Αυγούστου 2015 και εξιστορούσε την περιπέτεια 8 φίλων που αποκλείονται σε ένα θέρετρο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι και μόνοι.

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο όλων και παίρνει αποφάσεις που έχουν και συνέπειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*