Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube προσφέρει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές για δωρεάν παρακολούθηση

*
Για πρώτη φορά, το YouTube θα επιτρέψει στους χρήστες του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να παρακολουθήσουν δωρεάν τηλεοπτικές σειρές, με διαφημίσεις. Τέτοιες σειρές θα είναι οι: Hell’s Kitchen, Heartland και Unsolved Mysteries.

Συγκεκριμένα, το YouTube θα προσφέρει σχεδόν 4.000 δωρεάν επεισόδια, τα οποία έρχονται να προστεθούν στις 1.500 ταινίες που είναι ήδη διαθέσιμες. Τον μήνα Μάρτιο, πρόσθεσε τις ταινίες Gone in Sixty Seconds, Runaway Bride και Legally Blonde για δωρεάν παρακολούθηση στις ΗΠΑ με διαφημίσεις.


Με τον τρόπο αυτό το YouTube ελπίζει να αυξήσει την αλληλεπίδραση της αμερικανικής αγοράς με την πλατφόρμα του. Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του είναι το Roku TV, το οποίο μάλιστα είχε και δημόσια διαφωνία με το YouTube η οποία επιλύθηκε πρόσφατα.

Μέχρι και το 2021, το YouTube προσπαθούσε να ενισχύσει την πλατφόρμα του με τις δικές του παραγωγές, τα YouTube Originals. Στις αρχές του 2022 ανακοίνωσε πως θα αφήσει στην άκρη αυτές τις προσδοκίες για να ασχοληθεί καθαρά με τα Black Voices και YouTube Kids Funds. Τα YouTube originals είχαν κάποιες επιτυχημένες σειρές, όπως το Cobra Kai, αλλά δεν αποτέλεσαν κίνδυνο για μεγάλες υπηρεσίες streaming όπως το Amazon Prime Video και το Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*