Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο η πρεμιέρα της ταινίας Sympathy for the Devil με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage

*
Η RLJE Films ανακοίνωσε ότι απόκτησε τα δικαιώματα της ταινίας Sympathy for the Devil, όπου πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage και Joel Kinnaman. Το ψυχολογικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Ιουλίου 2023. Πρόκειται για την όγδοη φορά που η εταιρεία συνεργάζεται με τον Nicolas Cage. Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει ο Yuval Adler, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Kinnaman, με τά το θρίλερ The Secrets We Keep που κυκλοφόρησε το 2019.

Το σενάριο ακολουθεί τον The Driver (Kinnaman), που μπλέκεται σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με αυτό της γάτας με το ποντίκι, αφότου αναγκάζεται να μεταφέρει έναν μυστηριώδη άνδρα, γνωστό ως The Passenger.


Η ομάδα παραγωγής αποτελείται από τους Ungar, Christian Mercuri, Stuart Manashil και Marc Goldberg, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Alex Lebovici, David Haring, David Sullivan, Jason Soto, Tim Moore, Courtney Chenn και Waylen Lin.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*