Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο η αποκάλυψη του πρώτου trailer της ταινίας Super Mario

*
Στο New York Comic Con που θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου 2022 θα αποκαλυφθεί το πρώτο teaser trailer της αναμενόμενης κινηματογραφικής παραγωγής Super Mario.

Τα νέα έγιναν γνωστά από τον επίσημο λογαριασμό της έκθεσης στο Twitter, με μια δημοσίευση που υπενθυμίζει πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου του 2023.


Στο καστ της ταινίας Super Mario (που παραμένει δίχως επίσημο όνομα) είναι οι Chris Pratt ως Mario, Anya Taylor-Joy ως Princess Peach, Charlie Day ως Luigi, Jack Black ως Bowser, Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek και Sebastian Maniscalco ως Foreman Spike. Ο Charles Martinet, ο voice actor του Mario και άλλων χαρακτήρων για video games της Nintendo, θα συμμετέχει δίνοντας τη φωνή του σε άλλους χαρακτήρες (ίσως Wario και Waluigi).

Σκηνοθέτες είναι οι Aaron Horvath και Michael Jelenic. Σεναριογράφος είναι ο Matthew Fogel και producers οι Chris Meledandri και Shigeru Miyamoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*