Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα της σειράς Cyberpunk: Edgerunners του Netflix (trailer)

Το Netflix ανακοίνωσε την πρεμιέρα της νέας σειράς anime της Studio TRIGGER, Cyberpunk: Edgerunners. Το show είναι μια συνεργασία του διάσημου ιαπωνικού studio με τη CD Projekt Red, developer του Cyberpunk 2077 που ενέπνευσε το συγκεκριμένο spinoff.

Η πρώτη σεζόν του Cyberpunk: Edgerunners θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Μαζί με την ανακοίνωση, η υπηρεσία κυκλοφόρησε και τη νέα αφίσα της παραγωγής όπου εμφανίζεται η Lucy. Η Lucy παίζει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλος της ιστορίας της σειράς και θέλει όσο τίποτα να δραπετεύσει από τη Night City.

Σκηνοθέτης είναι ο Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare). Ο Yon Yoshinari (Little Witch Academia) είναι ο βασικός designer των χαρακτήρων και ο Yoshiki Usa (Gridman Universe) ο σεναριογράφος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*