Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δραματική ταινία Saltburn με πρωταγωνιστή τον Barry Keoghan

Η Metro-Goldwyn-Mayer κυκλοφόρησε το πλήρες trailer της δραματικής ταινίας Saltburn, από τη σεναριογράφο και σκηνοθέτη του Promising Young Woman. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Barry Keoghan (Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer), Jacob Elordi (Euphoria, The Kissing Booth) και Rosamund Pike (The Wheel of Time, I Care a Lot).

Ο Oliver Quick (Keoghan) γνωρίζει τον Felix Catton (Elordi), ο οποίος τον προσκαλεί να μείνει για το καλοκαίρι μαζί με τον ίδιο και την οικογένειά του, στο κτήμα που διατηρούν στο Saltburn. Ο Quick δέχεται και, όσο περισσότερο γνωρίζει τους ανθρώπους της περιοχής, τόσο πιο περίπλοκη γίνεται η ζωή του. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Emerald Fennell, η οποία ήταν στο καστ της ταινίας Barbie που, μόλις πρόσφατα, έγινε η πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή της Warner Bros. Pictures.


Το καστ του Saltburn συμπληρώνουν οι Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe, Carey Mulligan, Paul Rhys, Lolly Adefope, Ewan Mitchell και Reece Shearsmith. Producers είναι οι Fennell, Josey McNamara, Tom Ackerley και Margot Robbie.

Η πρεμιέρα του Saltburn στη μεγάλη οθόνη αναμένεται την 1η Δεκεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*