Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την καινούργια animated ταινία My Father’s Dragon του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της animated ταινίας My Father’s Dragon, που βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα της Ruth Stiles Gannett. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1948 και απέσπασε βραβείο λογοτεχνίας για παιδιά.

Πρωταγωνιστής είναι ο μικρός Elmer που, ύστερα από τη μετακόμισή του στην πόλη μαζί με την μητέρα του, ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης του μυθικού Wild Island και ενός νεαρού δράκου που περιμένει να τον σώσουν. Σκηνοθέτης είναι η υποψήφια για Όσκαρ Nora Twomey (The Breadwinner, The Secret of Kells) και στο καστ των voice actors είναι οι Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Yara Shahidi, Charlyne Yi, Judy Greer, Leighton Meester και Adam Brody. Producers είναι οι Bonnie Curtis, Paul Young και Julie Lynn.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*