Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά Dragon Age: Absolution του Netflix

Η σειρά Dragon Age: Absolution είναι μια παραγωγή του Netflix σε συνεργασία με τη BioWare. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2022.

Το σενάριο ακολουθεί τα χνάρια μιας ομάδας που αποτελείται από απατεώντες πολεμιστές, περιθωριακούς και διάφορους παρακμιακούς τύπους, οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό να κλέψουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο από έναν πανίσχυρο μάγο. Οι Kimberly Brooks, Matt Mercer, Ashly Burch και Phil LaMarr είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που δανείζουν τη φωνή τους στους πρωταγωνιστές.


Οι fans περιμένουν να απαντηθεί ένα ερώτημα. Πόσο ταιριάζει το Dragon Age: Absolution με το Dragon Age: Dreadwolf;

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο IP της BioWare μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Προηγήθηκαν τα Mass Effect: Paragon Lost, Dragon Age: Dawn of the Seeker και Dragon Age: Redemption.

Ακολουθεί το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*