Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την τέταρτη σεζόν της σειράς Westworld

H τέταρτη σεζόν της σειράς Westworld αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου 2022. Με την ευκαιρία, δημοσιεύτηκε ένα teaser trailer, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Όπως θα διαπιστώσετε, πολλά από τα androids, εχθροί και φίλοι που δεν γνώριζαν ότι είναι androids θα συνεχίσουν να έχουν κάποιον ρόλο να διαδραματίσουν.

Η τρίτη σεζόν παρουσίασε τον κόσμο έξω από το θεματικό πάρκο και πριν λίγο καιρό, η showrunner, Lisa Joy έκανε αναφορά στις επιρροές που θα έχει η τέταρτη σεζόν σε συναισθηματικό επίπεδο.


"Παρά το γεγονός ότι το Westworld μπορεί να είναι σκοτεινό...θεωρώ ότι είμαι άνθρωπο με αισιοδοξία. Θα πρέπει να είσαι αισιόδοξος όταν έχεις παιδιά, τα οποία θα κληρονομήσουν τον κόσμο σου. Ελπίζω να βρω τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα θα μπορέσει να βελτιωθεί και να έχω ενεργό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*