Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer του The Dark Knight Returns με τον Christian Bale γίνεται viral…αλλά είναι δημιούργημα ΑΙ

Ένα νέο trailer του The Dark Knight Returns με τον Batman του Christian Bale έχει γίνει viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, το trailer είναι ψεύτικο και χρησιμοποιεί πλάνα που δημιουργήθηκαν με τεχνητή νοημοσύνη.

H δημιουργία όπως φαίνεται έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι ο Bale επιστρέφει για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Σκοτεινός Ιππότης για να αντιμετωπίσει έναν νέο κακό σε μια ιστορία που διαδραματίζεται μετά την τριλογία του Christopher Nolan. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε αυτό δεν είναι αληθινό.


Το trailer δημοσιεύτηκε από το κανάλι KH Studio στο YouTube στις 28 Απριλίου 2024 και περιλαμβάνει παλιό υλικό από την τριλογία Dark Knight του Christopher Nolan και το Batman v Superman: Dawn of Justice του Zack Snyder. Επίσης, επαναφέρει τον Gary Oldman χρησιμοποιώντας υλικό από παλιότερες ταινίες του.

Αντίθετα, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο άλλες live-action ταινίες Batman αυτή τη στιγμή. Η πρώτη από αυτές θα είναι το The Batman 2 του Matt Reeves, που θα επαναφέρει τον Batman του Robert Pattinson υπό το σήμα Elseworlds της DC το 2026.

Η δεύτερη, με τίτλο The Brave and the Bold, θα είναι παραγωγή των James Gunn και Peter Safran για τη DC Studios. Θα διαδραματίζεται στο DCU του Gunn, θα κυκλοφορήσει μετά την επερχόμενη ταινία του Superman και θα έχει έναν νέο ηθοποιό ως Batman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*