Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις νέες αφίσες μας βάζουν στο πνεύμα της σειράς Fallout

*
Κυκλοφόρησαν τρεις νέες αφίσες για την επερχόμενη σειρά Fallout του Prime Video, παρουσιάζοντας μερικούς από τους χαρακτήρες. Στο επίσημο λογαριασμό Fallout στο Twitter, αποκαλύφθηκαν τα τρία posters με ξεχωριστά tweets που παρέχουν λίγες πληροφορίες για τους τρεις κύριους χαρακτήρες.

Το πρώτο poster παρουσιάζει την κάτοικο του Vault 33, Lucy, που υποδύεται η Ella Purnell, καθώς πίνει ένα Nuka-Cola. Το δεύτερο παρουσιάζει τον Maximus του Aaron Moten - έναν ιππότη στην Brotherhood of Steel - να φοράει το κλασικό πλεον power suit. Τέλος, το τελευταίο poster μας προσφέρει μια ακόμη ματιά στον χαρακτήρα του Walton Goggins, The Ghoul, καθώς στέκεται μπροστά από έναν γεμάτο από τρύπες πυροβολισμών φράκτη, καλυμμένος με μπουκάλια Nuka-Cola και φιγούρες Vault-Tec.


Το Fallout λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 1940 μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο. Η τηλεοπτική σειρά θα έχει ως επικεφαλής τους Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Η Robertson-Dworet έχει συνδράμει συγγραφικά στο Captain Marvel και στην ταινία Tomb Raider του 2018, ενώ ο Wagner έχει εμπειρία ως εκτελεστικός παραγωγός στα Portlandia, Silicon Valley και Baskets.

Ο Jonathan Nolan θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα. Οι Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Purnell και Walton Goggins έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πρωταγωνιστούν στη σειρά, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 12 Απριλίου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*