Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή έρχονται στο Netflix

*
Τρεις ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή θα προστεθούν στον μεγάλο κατάλογο του Netflix σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες, τα επιτυχημένα «El Greco», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και «Καζαντζάκης» θα βρίσκονται στην γνωστή πλατφόρμα video streaming, μετά την συμφωνία που ολοκληρώθηκε με την εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΜ. Το «El Greco» βασίζεται στο βιβλίο του Δημήτρη Σιατόπουλου και αφηγείται την ιστορία του διασημότερου κρητικού ζωγράφου της Αναγέννησης, του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου.



Η ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» αφηγείται την ιστορία ενός πειρατή που γίνεται πλούσιος έμπορος χαβιαριού και αγωνίζεται να μεγαλώσει την περιουσία του για να τα χαρίσει όλα στο τέλος στο όνομα της αγάπης.



Τέλος, η ταινία «Καζαντζάκης» είναι βιογραφική και εστιάζει στη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, ο οποίος διαβάζει το «Αναφορά στον Γκρέκο» και θυμάται τις δυσκολίες της ζωής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*