Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα μέλη αποκτά το cast της τέταρτης σεζόν του The Witcher

*
Μερικά ακόμη μέλη απέκτησε το cast της σειράς The Witcher του Netflix για την τέταρτη σεζόν. Όπως αναφέρει το Variety οι Sharlto Copley (District 9), James Purefoy (Rome) και Danny Woodburn (Seinfield) θα υποδυθούν τους Leo Bonhart, Skellen και Zoltan αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως ο Liam Hemsworth θα αντικαταστήσει τονμ Henry Cavill ως Geralt of Rivia, ενώ οι Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey θα επιστρέψουν ως Yennefer, Ciri και Jaskier αντίστοιχα. Επιπλέον, έχει ανακοινωθεί πως ο Laurence Fishburne θα ενταχθεί και αυτός στο cast της τέταρτης σεζόν ως Regis.

Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν του The Witcher, ωστόσο η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα μέσα στο 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*