Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: Πρώτο trailer για την animated σειρά Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Δύο χρόνια μετά από την ανακοίνωσή της, η σειρά Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix έκανε την επανεμφάνισή της με το πρώτο της trailer. Το καινούργιο animated show του Netflix βασίζεται σε εναλλακτικές / alter ego εκδόσεις χαρακτήρων από τη σειρά Far Cry της Ubisoft, αντλώντας την έμπνευσή του από το Blood Dragon – το expansion του Far Cry 3 – αλλά και από το pop culture των ‘90s.

Τα γεγονότα της σειράς θα διαδραματίζονται σε μια εναλλακτική Γη, όπου η μεγαλοεταιρεία Eden ελέγχει τον πολιτισμό με αυστηρά μέσα παρακολούθησης. Σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο, ο πρωταγωνιστής Dolph Laserhawk, ένας ρομποτικά ανεπτυγμένος σούπερ στρατιώτης, δραπετεύει από τη δικτατορία της Eden και καταστρώνει μια μεγάλη ληστεία, προτού φύγει μακριά με το αγόρι του, Alex.

Το Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix το φθινόπωρο του 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*