Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Villain-έκπληξη στη σειρά Ironheart της Marvel

*
Μία από τις εκπλήξεις του panel της Marvel στο πλαίσιο της D23 είχε να κάνει με την επερχόμενη σειρά Ironheart. Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί η Dominique Thorne και βασικός της αντίπαλος θα είναι ο Parker Robbins, γνωστός και ως The Hood. θα τον υποδυθεί ο Anthony Ramos, ευρύτερα γνωστός για τη δουλειά του στην ταινία In the Heights. Ο The Hood έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα Marvel Comics το 2002, μέσω της δουλειάς του Brian K. Vaughn και Kyle Hotz. Αρχικά ήταν ένας κοινός εγκληματίας, μέχρι που κατόρθωσε να σκοτώσει έναν δαίμονα και να του κλέψει τον μανδύα, γεγονός που του έδωσε μαγικές υπερδυνάμεις. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της σειράς, το Ironheat θα αποτελεί μια σύγκρουση ανάμεσα στην τεχνολογία και τη μαγεία.

Στην παραγωγή, που θα προβληθεί μέσω του Disney+, θα συμπρωταγωνιστούν οι Jim Rash, Lyric Ross και Alden Ehrenreich.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*