Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wednesday Season 2: Περισσότερος τρόμος, λιγότερο ρομάντζο

*
Η Jenna Ortega παραχώρησε συνέντευξη για το Wednesday Season 2 που έρχεται στο Netflix και μίλησε για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Όπως φαίνεται, η παραγωγή θα αφήσει πίσω της το πολύ ρομάντζο και θα εστιάσει περισσότερο στον τρόμο, για να δείχνει πιο «σκοτεινή». «Αποφασίσαμε να στραφούμε λίγο περισσότερο προς το στοιχείο του τρόμου. Θα αφήσουμε πίσω το όποιο love story και θα γίνουμε πιο σκοτεινοί», σημείωσε η πρωταγωνίστρια στο Variety. Το Wednesday εμφανίστηκε ως spin off της σειράς Addams Family (του Tim Burton) στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Έγινε γρήγορα η δεύτερο αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες θεάσεις και ξεχώρισε γιατί εστίαζε στην 16χρονη -πλέον- κόρη της οικογένειας Addams. Το Wednesday κατάφερε να συγκεντρώσει δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*