Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

What Happens Later: Trailer για τη ρομαντική κομεντί με τη Meg Ryan και τον David Duchovny

H Bleecker Street δημοσίευσε το επίσημο trailer της ρομαντικής κομεντί What Happens Later. Πρωταγωνιστούν η Meg Ryan και ο David Duchovny, στους ρόλους δύο πρώην που συναντιούνται στο αεροδρόμιο, όταν οι πτήσεις τους καθυστερούν. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου 2023.

"Δύο πρώην εραστές, ο Bill και η Willa, αποκλείονται λόγω χιονιού σε ένα περιφερειακό αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έχοντας καθυστερήσει απεριόριστα, η Willa, μια μαγική στοχαστής, και ο Bill, ένας καταστροφικός, βρίσκουν τον εαυτό τους να έχει ελκυθεί και ταυτόχρονα ενοχληθεί από τον άλλο όπως έκαναν δεκαετίες νωρίτερα. Αλλά καθώς ξετυλίγουν το αίνιγμα του κοινού τους παρελθόντος και συγκρίνουν τη ζωή τους με τα όνειρα που μοιράζονταν κάποτε, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν η επανένωση τους είναι απλή σύμπτωση ή κάτι πιο μαγεμένο", αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*