Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wildcat: Ο Ethan Hawke σκηνοθετεί την ταινία για τη ζωής της αμερικανίαδας πεζογράφου Flannery O’Connor (trailer)

Η Oscilloscope Laboratories δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Wildcat, που σκηνοθετεί ο Ethan Hawke. Πρωταγωνιστεί η κόρη του, Maya Hawke που υποδύεται τη Flannery O’Connor η οποία προσπαθεί να κυκλοφορήσει την πρώτη της νουβέλα, ενώ παράλληλα έχει διαγνωστεί με λύκο.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, "Παλεύοντας με την ίδια ασθένεια που αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα της όταν ήταν παιδί και απελπισμένη να αφήσει το στίγμα της ως σπουδαία συγγραφέας, αυτή η κρίση βάζει τη φαντασία της Flannery O’Connor σε μια πυρετώδη εξερεύνηση πεποιθήσεων. Καθώς βυθίζεται στην τέχνη της, οι γραμμές μεταξύ πραγματικότητας, φαντασίας και πίστης αρχίζουν να θολώνουν, επιτρέποντας στη Flannery να συμβιβαστεί τελικά με την κατάστασή της και να βελτιώσει την τεταμένη σχέση με τη μητέρα της".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Laura Linney, Philip Ettinger, Rafael Casal, Cooper Hoffman, Steve Zahn, Vincent D’Onofrio, Alessandro Nivola, Christine Dye, Willa Fitzgerald και Levon Hawke.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*