Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WondLa: Μια αταίριαστη παρέα θα σώσει τη Γη στη νέα σειρά του Apple TV+ (trailer)

Το Apple TV+ αποκάλυψε το trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων WondLa, που βασίζεται στην τριλογία βιβλίων The Search for WondLa του Tony DiTerlizzi.

Το σενάριο επικεντρώνεται στην Eva, που περιγράφεται ως μια περίεργη και ενθουσιώδης έφηβη. Έχει μεγαλώσει σε ένα υπόγειο καταφύγιο από ένα ρομπότ που ονομάζεται Muthr.


Στα 16α γενέθλιά της, το καταφύγιο της Eva δέχεται επίθεση. Αυτό την αναγκάζει να ανέβει στην επιφάνεια της Γης, αν και εκεί υπάρχουν τώρα εξωγήινοι και πανίδα από άλλο κόσμο. Χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι, δεν ονομάζεται πλέον Γη. Αναφέρεται ως Orbona. Η Eva πιάνει τελικά φιλίες με τον Otto ένα γιγαντιαίο waterbear και τον Rovender, έναν γκρινιάρη εξωγήινο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη φωνή του Γκάρι Άντονι Γουίλιαμς. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Eva, καθώς αυτή ηγείται μιας επικίνδυνης αποστολής να βρει ανθρώπους, το σπίτι της και να ξεκλειδώσει το αληθινό της πεπρωμένο.

Πρωταγωνιστούν οι: Jeanine Mason ως Eva, Teri Hatcher ως Muthr, Brad Garrett ως Otto, Gary Anthony Williams ως Rovender, Chiké Okonkwo ως Besteel, D.C. Douglas ως Omnipod, και Alan Tudyk ως Cadmus Pryde.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*