Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαμός με το trailer του Avatar: The Way of Water, ξεπέρασε σε προβολές τα trailers των τελευταίων ταινιών Star Wars

Το πρώτο trailer του επί χρόνια αναμενόμενου Avatar: The Way of Water έπιασε τις 148,6 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του. Το trailer έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στις 7 και 8 Μαΐου, ενώ στο internet διατέθηκε τη Δευτέρα, 9 Μαΐου. Μάλιστα κατέγραψε 23 εκατομμύρια προβολές μόνο και μόνο από την Κίνα.

Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα πρώτα trailers των νεότερων ταινιών του Star Wars franchise, το sequel του James Cameron προέκυψε θριαμβευτής με σχετική άνεση. Το trailer του The Rise of Skywalker, για παράδειγμα, μέτρησε 112,4 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Στο Avatar: The Way of Water θα εμφανίζονται οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, CCH Pounder, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Kate Winslet, Jack Champion, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, Matt Gerald, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Oona Chaplin, Vin Diesel και CJ Jones.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου του 2022. Η τρίτη ταινία της σειράς Avatar θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2024, η τέταρτη στις 18 Δεκεμβρίου του 2026 και η πέμπτη στις 22 Δεκεμβρίου του 2028. Η πρώτη ταινία Avatar προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 10 Δεκεμβρίου του 2009.


Και φυσικά, για την περίπτωση που σας ξέφυγε το trailer του Avatar: The Way of Water, παρακάτω μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να συνεισφέρετε κι εσείς στο σύνολο των προβολών του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Cameron

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*