Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χόλιγουντ: «Παγώνουν» σειρές και ταινίες λόγω νέας απεργίας που ανακοίνωσαν οι σεναριογράφοι

*
Προβλήματα και πάλι για το Χόλιγουντ και τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, μετά τη νέα απεργία που ανακοίνωσαν οι σεναριογράφοι. Η Ένωση Αμερικανών Σεναριογράφων αποφάσισε να κατέβει από την Τρίτη σε απεργία μετά την αποτυχία συνεννόησης με τα μεγάλα studios και τις πλατφόρμες ροής για τις υψηλότερες αμοιβές που ζητούσαν για το έργο τους. Η Ένωση εκπροσωπεί περίπου 11,5 χιλιάδες σεναριογράφους και τονίζει πως τα στούντιο δείχνουν με τον τρόπο τους πως θέλουν να μετατρέψουν τους επαγγελματίες του χώρου σε freelancers. Ακόμη, δεν μπόρεσε να υπάρξει συνεννόηση για τα της τεχνητής νοημοσύνης και το κατά πόσο οι εταιρείες παραγωγής θα μπορούν να την χρησιμοποιούν για την παραγωγή έργων και τη δημιουργία σεναρίων. Η πλευρά της Ένωσης των στούντιο σημειώνει ότι έχει κάνει σημαντικές αυξήσεις στις αποζημιώσεις των σεναριογράφων αλλά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Στην παρούσα φάση, αν δεν λυθεί το πρόβλημα, οι παραγωγές που θα ζημιωθούν άμεσα είναι τα talk shows, ενώ αν συνεχιστεί θα επηρεαστούν και όσες παραγωγές είχαν προγραμματίσει γυρίσματα μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι η απεργία του 2007 είχε διαρκέσει σχεδόν 3 μήνες και είχε στοιχίσει στην οικονομία της Καλιφόρνια πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.


Πηγή εικόνας: The Hollywood REporter/WireImage/Matthew Simmons 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*