Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Young Woman and the Sea: Η Daisy Ridley πρωταγωνιστεί στο βιογραφικό δράμα της Walt Disney Studios (trailer)

Η Walt Disney Studios δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Young Woman and the Sea, ενός βιογραφικού δράματος όπου πρωταγωνιστεί η Daisy Ridley (Star Wars). Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαΐου 2024.

"Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από μια καταξιωμένη κολυμβήτρια που γεννήθηκε από γονείς μετανάστες στη Νέα Υόρκη το 1905. Μέσα από τη σταθερή υποστήριξη της μεγαλύτερης αδερφής της και των προπονητών της, ξεπέρασε τις αντιξοότητες και την εχθρότητα μιας πατριαρχικής κοινωνίας για να ανέβει στις τάξεις της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης και να ολοκληρώσει το εκπληκτικό επίτευγμα – ένα ταξίδι 21 μιλίων από τη Γαλλία στην Αγγλία".


Η πλοκή είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστροία της Trudy Ederle και σκηνοθετεί ο Joachim Rønning σε σενάριο του Jeff Nathanson.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Tilda Cobham-Hervey, Stephen Graham, Kim Bodnia, Christopher Eccleston και Glenn Fleshler

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*