Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό ανάπτυξη σειρά anime για τον Bruce Lee, από την κόρη του (trailer)

Ο Bruce Lee θα αποκτήσει τη δική του σειρά anime, με δημιουργό την κόρη του, Shannon Lee. Η ίδια, σε συνεργασία με τη Shockunit Studio του Πεκίνου, αναπτύσσουν τη σειρά House of Lee, με επικείμενη κυκλοφορία εντός του 2024. Σύμφωνα με την περιγραφή της, θα είναι μια σειρά δράσης και φαντασίας, με τον Bruce Lee ως ηγέτη μιας πανίσχυρης ομάδα πολεμιστών, που έχουν σκοπό να προστατέψουν τον κόσμο από το σκοτάδι.

Το teaser trailer που κυκλοφόρησε μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη σειρά, ενώ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του και στον κινηματογράφο, αφού θα προβάλλεται πριν από την κλασική ταινία Enter the Dragon, με πρωταγωνιστή τον Bruce Lee. Το φιλμ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για την 50η επέτειό του, μεταξύ 13 και 16 Αυγούστου, αλλά σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις Η.Π.Α.


Η Shannon Lee αποκάλυψε πως αποφάσισε να συνεργαστεί και με τη Shibuya, μια πλατφόρμα δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου, η οποία βοηθά με τη χρηματοδότηση κινηματογραφικών projects διάφορων καλλιτεχνών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*