Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές ταχύτητες στο νέο teaser της σειράς Sonic Prime του Netflix (trailer)

To Netflix δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για τη σειρά Sonic Prime. Οι περιπέτειες του Sonic the Hedgehog περνάνε σε νέα διάσταση, όταν μια αναμέτρηση με τον Dr. Eggman καταλήγει σε κοσμική καταστροφή. Απελπισμένος να ενώσει τα κομμάτια της πραγματικότητας και να σώσει τους φίλους του, ο Sonic θα μεταφερθεί στο Shatterverse, όπου θα ανακαλύψει νέους κόσμους και θα κάνει νέους φίλους, σε μια περιπέτεια που θα στιγματίσει τη ζωή του.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει η SEGA, η WildBrain και η Marza. Η πρώτη σεζόν του Sonic Prime θα ξεκινήσει με ένα επεισόδιο 40 λεπτών και θα συνεχίσει με ακόμα επτά, διάρκεις 20 λεπτών το καθένα. Η πρεμιέρα της στο Netflix θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*