Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Λουκέτο» και στα Odeon StarCity στη Συγγρού

*
Τα προβλήματα για τα multiplex συνεχίζονται και έτσι, 4 χρόνια μετά το κλείσιμο του Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι, λουκέτο έβαλε και το Odeon Star City που λειτουργούσε επί της Λεωφόρου Συγγρού. To πρωί της Παρασκευής, υπάλληλοι της Εθνικής Leasing άλλαξαν τις κλειδαριές στο κτίριο, το οποίο και είχε αποκτήσει στο πλαίσιο συμφωνίας εξυγίανσης του Ν.106 με την Δρομέας Ακινήτων. Το Odeon Star City ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2006, είχε 10 αίθουσες και 1.900 θέσεις θεατών. Αξίζει να σημειωθεί πως στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, έκοβε περί τα 600.000 εισιτήρια το χρόνο, ωστόσο μετά το 2010 ο αριθμός αυτός έπεσε κάτω από το μισό.



H ίδια η εταιρεία σημείωσε στο Facebook με σχετικό post πως ο κινηματογράφος θα κλείσει για λίγες μέρες, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*