Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άρωμα gothίλας στο New Jersey με το νέο trailer της ταινίας The Addams Family

*
Tο νέο trailer της επερχόμενης animated ταινίας The Addams Family από την MGM είδε το φως της δημοσιότητας και άρωμα goth έρχεται στο New Jersey. Η ταινία είναι reboot για το franchise και ακολουθεί τα γεγονότα της οικογένειας Addams στην προσπάθεια των μελών της να ταιριάξουν με την υπόλοιπη πόλη. Πρόκειται για την πρώτη animated μεταφορά της κλασικής ταινίας και το ύφος είναι αρκετά διαφορετικό, ξεκινώντας και μόνο από το soundtrack που έρχεται από τον Snoop Dog μαζί με μια remixed έκδοση του κλασικού theme.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg, Bette Midler και Allison Janney. Η πρώτη προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου.


Δείτε το νέο trailer του The Addams Family στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*