Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άφθονο γέλιο στο trailer της ταινίας Borat 2

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το Borat 2 με τον Sacha Baron Cohen έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο αναμέναμε, αφού γυρίστηκε και μονταρίστηκε κρυφά και θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime. Τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα και το σχετικό trailer, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Τα Amazon Studios αγόρασαν τα δικαιώματα για το sequel που θα δούμε σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ. Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2020. Ο ακριβής τίτλος της ταινίας θα είναι Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, ωστόσο ας κρατήσουμε το Borat 2 για λόγους συντομογραφίας.


Τέλος, λέγεται ότι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Cohen φορούσε αλεξισφαιρο γιλέκο για λόγους ασφαλείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*