Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έβδομη σεζόν για τη σειρά Brooklyn Nine-Nine

*
Από εκεί που πέρσι σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, φέτος το NBC έσπευσε να ανανεώσει για εβδομη σεζόν τη δημοφιλή σειρά Brooklyn Nine-Nine. Ο detective Jake Peralta (Andy Samberg), ένας ταλατούχος και ταυτόχρονα ανέμελος αστυνομικός, με το καλύτερο ρεκόρ συλλήψεων, δεν έχει σχεδόν ποτέ χρειαστεί να ακολουθεί τους κανόνες. Αυτό όμως αλλάζει όταν τη διεύθυνση του τμήματος αναλαμβάνει ο Ray Holt, ο οποίος έχει να αποδείξει πολλά. Εκτός από τον Holt που υπενθυμίζει συνεχώς στον Peralta ότι πρέπει να τιμάει το σήμα του, η detective Amy Santiago όλο και πλησιάζει το ρεκόρ συλλήψεων. Στο Brooklyn Nine-Nine πρωταγωνστούν οι Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Dirk Blocker και Joel McKinnon Miller.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*