Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα trailer για το The Mummy

*
H Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία με τίτλο The Mummy. Αυτή τη φορά το trailer έχει ήχο και πρόκειται για μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δει κάποιος, το πως οι παραγωγοί έχουν επαναδημιουργήσει το θρυλικό τέρας. Τον κεντρικό ρόλο κρατάει η Sofia Boutella, ως mummy και στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Tom Cruise, που θα ενσαρκώνει το φημισμένο αρχαιολόγο Nick Morton. Αυτός έχει αναλάβει να συλλάβει και να σκοτώσει τη μούμια. Το The Mummy είναι η πρώτη ταινία του Universal Monsters universe και μεταξύ άλλων, θα ακολουθήσουν ταινίες με πρωταγωνιστές ήρωες όπως οι Invisible Man, Frankenstein, και Wolf Man. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*