Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα γνώριμο πρόσωπο συναντάει ο Ryan Reynolds στο νέο trailer της ταινίας The Adam Project

Το κανάλι του YouTube, Netflix Film Club δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία The Adam Project, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 11 Μαρτίου 2022. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια πλήρη σκηνή, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει γνώριμα πλάνα.

Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Ryan Reynolds, που υποδύεται έναν πιλότο ο οποίος ταξιδεύει στον χρόνο και συναντάει τον εαυτό του, την εποχή που ήταν 12 ετών. Έχοντας στο πλευρό τους τον πατέρα τους, ξεκινάνε για μια αποστολή με σκοπό να σώσουν τον κόσμο.


Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το παρελθόν συναντάει το μέλλον. Η ταινία έχει πολλά στοιχεία από παραγωγές των '80s και το κοινό θα πρέπει να περιμένει εντυπωσιακές στιγμές, με τον πρωταγωνιστή να χρησιμοποιεί κάτι σαν lightsaber για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Shawn Levy (Stranger Things, Free Guy). Ο Walker Scobell υποδύεται τον πρωταγωνιστή σε νεαρή ηλικία και ο Mark Ruffalo τον πατέρα του. Στο πλευρό τους οι Jennifer Garner, Zoe Saldana και Catherine Keener.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*