Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα σκοτεινό παραμύθι υπόσχεται η νέα ταινία Gretel & Hansel (trailer)

Η Orion Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Gretel & Hansel, τη μοντέρνα μεταφορά του κλασσικού παραμυθιού, που προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχει καμία σχέση με το Hansel & Gretel: Witch Hunters που λανσαρίστηκε το 2013.

Η ιστορία των αδελφών Grimm διαδραματίζεται πριν από πολλές δεκαετίες, σε ένα μέρος όπου κατοικούν νεράιδες και ακολουθεί τα χνάρια ενός κοριτσιού που οδηγεί τον αδελφό της στο σκοτεινό δάσος, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια αναζήτησης τροφής και δουλειάς. Για κακή τους τύχη όμως πέφτουν πάνω σε δαιμονικές υπάρξεις.


Το σενάριο έχει γράψει ο Rob Hayes (Chewing Gum) και σκηνοθετεί ο Osgood Perkins, γνωστός από φιλμ τρόμου όπως το The Blackcoat’s Daughter που πρωταγωνιστούν οι Emma Roberts και Kiernan Shipka και το I Am the Pretty Thing that Lives in the House με τη Ruth Wilson.

Στο Gretel & Hansel πρωταγωνιστούν οι Sophia Lillis (IT: Chapter Two) ως Gretel, Sammy Leakey (MotherFatherSon) ως Hansel, Alice Krige (Silent Hill) ως Holda, Jessica De Gouw (Arrow) ως νεαρή Holda, και Charles Babalola (The Legend of Tarzan) στο ρόλο του The Hunter.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*