Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπεσε ο ρυθμός ανόδου συνδρομητών του Netflix, καμία ανησυχία για την πλατφόρμα

*
To Netflix κατέγραψε μια σημαντική μείωση στο ρυθμό ανόδου των συνδρομητών του, όπως μαρτυρούν και τα πρόσφατα οικονομικά του αποτελέσματα. Η πλατφόρμα έχει πλέον 208 εκ. ενεργούς συνδρομητές, σημειώνοντας μικρή άνοδο από τα 204 εκ. του περασμένου τριμήνου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται βέβαια μετά τη ραγδαία ανάπτυξη του 2020 που ήταν και η χρονιά που ο κόσμος έμεινε περισσότερο σπίτι του. Το Netflix περίμενε να έχει φτάσει τα 210 εκ. συνδρομητές και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, η μετοχή του σημείωσε μια μικρή πτώση. Η πανδημία φαίνεται πως στοίχισε και σε επίπεδο παραγωγών, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Netflix, αναφέροντας πως πολλές ταινίες και σειρές δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί και αναμένονται αργότερα μέσα στη χρονιά. Τότε εκτιμάται πως θα υπάρξει και επιστροφή στο μεγαλύτερο ρυθμό προσέλκυσης νέων συνδρομητών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*